Teknoloji

Microsoft’un Chat Bot Copilot’una Ücretli Abonelik Geliyor: GPT-4 ve DALL-E 3 Artık Ücretsiz Olmayabilir

Microsoft, yapay zeka çılgınlığının zirvesinde yardımcı pilot ChatGPT (eski adıyla BingChat) gibi bir platform, kullanıcılarına yapay zeka sunuyordu. Edge, Bing, kendi Android ve iOS uygulamaları da dahil olmak üzere birçok farklı yerden erişilebilen taşınabilir bir modeldir. GPT-4 ve DALL-E 3 ücretsizKullanmamıza olanak sağladı.

Artık Microsoft’un Copilot’a yönelik planları ortaya çıktı. Edge’de keşfedilen kodlar, şirketin ücretli bir abonelikle karşımıza çıkabileceğini gösteriyor.

Copilot Pro olarak adlandırılacağı söylenen abonelik neler sunacak?

Tarayıcıda Android Authority tarafından keşfedilen kodlar, “ Yardımcı Pilot Pro“adlı ücretli bir abonelik sistemi görebileceğimizi gösteriyor. Bu abonelik aynı zamanda daha hızlı cevaplar”, “ yüksek kaliteli görüntü“üretim gibi özelliklere sahiptir son teknoloji ürünü yapay zeka araçları sunabilir Bu ifade edilir. Yani ChatGPT Plus gibi bir şey gibi görünebilir.

Tabii bu sözleri duyunca şöyle dedim: Copilot zaten son teknolojiye sahip yapay zeka araçlarını sunuyordu.”Diyor olabilirsiniz: Evet, mevcut ücretsiz sürümde GPT-4 ve DALL-E 3 gibi son model araçlara ulaşabiliyoruz. Microsoft’un Pro abonelik açıklaması, bunun artık gerçekleşmeyebileceğini gösteriyor.

Yani şirket yakında OpenAI’nin ChatGPT’si gibi bir yaklaşım benimseyecek. Ücretli sürümün özelliklerine ilişkin sınırlamalar Daha gelişmiş özellikler getirebilir ve ücret karşılığında kullanılabilir hale getirebilir. Şimdilik kesin bir şey söylemek mümkün değil. Copilot Pro aboneliğinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Bekleyip göreceğiz.

 

habermutki.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu