Haber

Meral Akşener’den “Cumhurbaşkanı adayı olun” diyen İYİ Parti’lilere tek cümlelik yanıt: Sonra konuşuruz

CHP, DEVA, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, GÜZEL Partisi ve Saadet Partisi. 6 Tablo ile ilgili; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması UYGUN Partisi’nin masadan kalkmasına neden oldu.

İMAMOĞLU VE SLOW ADAYLIK TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduklarını açıklayan UYGUN Parti lideri Akşener, canlı yayında İBB Lideri Ekrem İmamoğlu ve ABB Lideri Mansur Yavaş’ı aday olmaya çağırdı. Ancak her iki belediye başkanı da Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını belirtti.

“SONRA KONUŞACAĞIZ”

Bu noktada gözler Akşener’in bir sonraki adımına çevrildi. Kadrosuyla görüşen Akşener’in başka aday gösterip göstermeyeceği veya kendisinin aday olup olmayacağı bilinmiyor. Cumhuriyet’te yer alan habere göre İYİ Partililer, Akşener’i “aday olmaya” davet etti. Akşener’in bu talebe “Onları sonra konuşuruz” diyerek yanıt verdiği iddia edildi. Öte yandan Meral Akşener’in 6 Mart’ta adayın açıklanacağı 6’lı Masa toplantısına katılmayacağı belirtildi.

AVUKAT SEN İLE GÖRÜŞECEK

Öte yandan Avukat Prof. Dr. İYİ Parti ve Meral Akşener’den teklif alması halinde Ersan Şen’in cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyledi. “Aziz millet isterse cevapsız bırakmayız.” Ersan Şen, reklam arasında Akşener’in kendisini aradığını ve “Akşener ‘Bunda önemli misin’ dedi, ben de ‘ciddiyim’ dedim, görüşmek istedi. Bu hafta büyük ihtimalle bir görüşmemiz olacak. “

atabey-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu