Haber

Kocaeli’de 20 bin Türk Bayrağı dağıtılacak

KOCAELİ (İGFA) –29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de coşkuyla kutlanacak.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, şehrin Türk bayraklarıyla donatılması için çalışmalara başladı. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği bayrak dağıtım etkinliğinde yaklaşık 20 bin bayrak esnaf ve vatandaşlara hediye edilecek.

KOCAELİ KIRMIZI-BEYAZ GİYECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında kent genelinde faaliyet gösteren esnafa 20 bin Türk bayrağı dağıtacak. Ekipler, tüm vatandaşları evlerini ve işyerlerini şehri adeta kırmızı beyaza boyayan Türk bayrağıyla süslemeye davet edecek.

Büyükşehir grupları bayrak dağıtımına 26 Ekim Perşembe günü (yarın) başlayacak. Gruplar öncelikle Kocaeli genelinde faaliyet gösteren taksi şoförlerine bayrak dağıtacak. Ekipler, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tüm ilçelerde kurulan pazar alanlarında şehrin çeşitli yerlerindeki esnafa 11 bin Türk Bayrağı dağıtacak, KESOB’a bağlı 51 Esnaf ve Sanatkar Odalarına da 9 bin Türk Bayrağı bırakacak. üyelerine dağıtılacaktır. Böylece Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında 20 bin Türk Bayrağı dağıtacak.

haberakcakoca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu