Haber

Kerem Aktürkoğlu: “Bu yaraları birlikte saracağız”

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir maçında hat-trick yaptığı topu depremzedelere yardım için yapılacak müzayedeye bağışladı.

Başakşehir maçında yaptığı hat-trick’i depremzedelere yardım için düzenlenecek müzayedeye bağışlayan Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, “Bu yaraları birlikte saracağız. Elimizden geleni seferber edeceğiz. Sebep olabiliriz. dedi.

“UMARIM MUTLUSUNDUR”

Konuyla ilgili GS TV’ye konuşan Aktürkoğlu, “Ülkemizi ve hepimizi derinden sarsan bir deprem felaketi yaşandı. Bu yaraları hep birlikte saracağız. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yaralılara acil şifalar diliyorum.” geride kalanlara ve ailelerine sabırlar elimizden ne geliyorsa seferber edeceğiz.Başakşehir’e karşı 3 gol attığım bu topu hatıra olarak yanımda sakladım ve imzaladım, bu benim için çok şey ifade ediyor. kulübümüzün düzenlediği bir müzayede. Geliri depremzedelerimize bağışlanacak. Bu topu kulübüme bağışlıyorum. Onları bir nebze de olsa sevindirebilir, yaraların sarılmasına vesile olabiliriz” dedi. .

“BİZ BAŞLADIK”

Yardım desteğinin devam etmesi çağrısında bulunan Aktürkoğlu, “Şimdi bir başlangıç ​​yaptık. Okan Hoca kendisi için anlamı olan iki forma hediye etti. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımıza sesleniyoruz, onlar da ne isterlerse bağışlasınlar.” Değerli görüyoruz. Depremlerin yaralarını hep birlikte sarıyoruz.” ‘ O konuştu.

habercinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu