Haber

Kasımpaşa, Arabam.com Konyaspor karşısında geri çekilmekte zorlandı

SporToto Büyük Lig’in 31. haftasında Arabam.com Konyaspor’a mağlup olan Kasımpaşa’nın Teknik Direktörü Kemal Özdeş, liderliği aldıktan sonra skoru koruma içgüdüsüyle geri çekilme sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

İlk 15 dakikada iki takımın da oyun oynamaya çalıştığını belirten Özdeş, “13. dakikada gol yiyene kadar her şey değişti. Maalesef aldığımız puanı kaybettik. Burada kazanma hırsı oyun oynamaya başladı. Skoru tutma çabası, kaçırdığımız her top, Konya’nın geriden sahamızın yarısına yerleşmesine neden oldu.” dedi.

Skor sabitken fırsatlar bulduklarını söyleyen Özdeş, şunları kaydetti:

“Uzatmada yediğimiz golle geriye düştük. İkinci yarıda Konya’nın da aynı durumu yaşayacağını düşündük. Geçiş maçlarına karşı bir plan yaptık ve bu plan işe yaradı. Hakem bizi etkileyecek herhangi bir hata yapmadı. Skor, iyi performans gösterdi. Bu sezon ilk kez bir maç 4 dakika uzatıldı. Sehic “Zaman harcadı ve çok fazla uyarı aldı. Bu standartsızlık bizi rahatsız ediyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu