Haber

Kadınlar Futbol Süper Lig’inde Fomget Rüzgarı esmeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget, Konak Belediyesi’ni mağlup ederek ligde 5’te 5 yaptı. Başşehir grubu Üstün lig B kümesindeki liderliğini sürdürdü.

Ligde aldığı farklı skorlarla dikkatleri çeken Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget, Konak Belediyesi ekibini da 7-0 yenerek ligde 5’de beş yaptı. Bu sonuçla Başkent ekibi Süper lig B grubundaki liderliğini sürdürdü. İzmir’de oynanan maça epeyce âlâ başlayan Fomget, 7. dakikada Ümran Özev 17. dakikada Yana Derkach, 40. dakikada Daria, 45. dakikada Olha, 57. dakikada Olha, 65. dakikada Yuliia ve 69. dakikada Daria’nın golleriyle karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 15 yapan Fomget, liderliğini sürdürdü. Attığı 20 golle ligin en fazla gol atan ekibi olan Ankara temsilcisi, kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Başşehir grubu şu anda Galatasaray ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı.

“Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak için yola çıktık”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget Kulübü Lideri Ahmet Öksüz alınan farklı galibiyetten ötürü son derece memnun olduklarını belirterek, “Biz bu dönem yola Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak için çıktık. Çok güzel bir takımımız ve teknik heyetimiz var. Ayrıyeten kadromuzda tam aile ortamı oluşturduk. Maç ve idmanlardan arta kalan vakitlerde bile futbolcularımız birlikte vakit geçiriyor. Elhasıl tam bir kadro olduk. Bu kadro ruhu da alana yansıyor. Şu an beşte 5 yaptık. 20 golle ligin en golcü grubuyuz. Yalnızca 2 gol yedik. ve 15 puanla ligin tepesindeyiz. Maksadımız ligin son maçına kadar tepede ki yerimizi koruyup Başşehre muhteşem lig şampiyonluğunu getirmek. Buna olan inancımız tam” biçimde konuştu. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu