Yaşam

İnci Taneleri Yeni Bölümünde Neler Olacak?

İnci Taneleri bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki İnci Taneleri’nin yeni bölümünde neler olacak? Detaylar burada.

Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelecek olan İnci Taneleri 3 bölüm halinde yayınlandı. İnci Taneleri 4. bölümde neler olacağı son bölüm finalinden sonra daha da merak edilmeye başlandı. Dilber’in hayatını kaybedip kaybedmeyeceği, Zahir’den kurtulup kurtulmayacağı ve Azem’in oğlunu bulunca yaşamaya başladığı sevinç İnci Taneleri 4. bölümüyle ekranlarda olacak.

İnci Parçaları 4. Bölümde Neler Olacak?

Kanal D’nin tartışmalı dizisi yeni bölümde, kayıp oğlunun peşine düşen Azem’in nasıl mutlu sona ulaştığı anlatılacak. Son bölümde, kaybettiği oğlunun izini bulunca büyük umut besleyen Azem’in oğluna kavuşmanın heyecanı ekranlara aktarılacak. Ancak Azem, üzüleceği oğlunun durumunu öğrenir. Dilber ise Azem’in yanında olmanın ve onunla güzel bir yuva kurmanın hayalini kurmaktadır. Ancak bunda büyük bir engel var. Çünkü Zahir, Dilber’i bırakmaz ve Dilber’i oğlunu kucağına alarak tehdit eder.

İnci Taneleri Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Azem, Cihan’ı bulduktan sonra ilk buluşma gerçekleşir. Ancak bu toplantı planlandığı gibi gitmez. Öte yandan Dilber’in Zahir’le yaşadığı sorunlar İnci Taneleri yeni bölümünde yine nefeslerimizi kesecek.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, İtimat Kıraç ve Yasemin Baştan gibi tartışmalı oyuncuların başarılı performansıyla ilk 3 bölümde büyük beğeni toplayan İnci Taneleri, reytinglerden de istenilen sonuçları almayı başarıyor. Milyonlarca izlenmeye ulaşan dizi yayınlandığı günlerde reyting sıralamasında üst sıralarda yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu