Teknoloji

Huawei’den Sevgililer Günü’nde Çiftlere Özel Kampanya

Huawei, bu Sevgililer Günü’nde çiftleri en son teknolojiyle birbirine yakınlaştıran heyecan verici bir kampanya sunarak sevgiyi yayıyor. Huawei Watch GT3 Pro ve Watch GT 4 Serisi akıllı saat veya FreeBuds 5 kulaklık satın aldığınızda ikinci üründe indirim sunuyor.

 

Birlikte sağlık ve wellness yolculuğuna çıkarken, unutulmaz anlar yaratın ve sevdiklerinizle bağınızı güçlendirin. Huawei Watch GT3 Pro ve Watch GT4 Serisi, şık tasarımları, gelişmiş özellikleri ve uzun pil ömrüyle ünlü olup hem stile hem de işlevselliğe değer veren çiftler için harika bir yol arkadaşıdır.

 

Sevdiklerinize, sağlığına ve bağlarına olan bağlılığınızı yansıtan bir hediye ile sürpriz yapmak için bu sınırlı süreli tekliften yararlanın. İster fitness tutkunu, ister teknoloji tutkunu, ister müzik uzmanı olun, Huawei Watch GT4, Watch GT3 Pro ve FreeBuds 5 farklı yaşam tarzlarına hitap edecek şekilde tasarlandı.

 

Bu Sevgililer Günü’nü gerçekten özel kılmak için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın. İndirimden yararlanmak için Huawei Çevrimiçi Mağazasını ziyaret edin ve Huawei ürünleriyle sevgi ve sağlık dolu bir yolculuğa çıkın.

 

Watch GT3 Pro Ceramic ve Titanium akıllı saatler 7.999 TL fiyatla satışa sunuluyor, birlikte satın alındığında Watch GT3 Pro 43mm Seramik versiyonu 5.500 TL indirimle sunuluyor. Saatlere ek olarak 1.199 TL değerinde FreeBuds SE 2 kulaklık ve 1.999 TL değerinde 1 yıl uzatılmış garanti sunuluyor. Ayrıca AWGT3PRO600PR kupon koduyla 600 TL ek indirimden de yararlanabilirsiniz.

 

15 Şubat’a kadar 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Watch GT 4 siyah beyaz modelleriyle birlikte seçili Watch GT 4 41mm modellerinde 2.000 TL indirim uygulanıyor. 1 yıl uzatılmış garanti, AWGT4BW300PR kodu ile ilave 600 TL indirim uygulanır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu