Haber

Hamza Dağ, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Hamza Dağ, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını yaptı.

Açılış öncesinde gazetecilere konuşan Dağ, geçmişte Ödemiş’ten çok destek aldığını ve bu ilçeyi mahcup etmemek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Ödemiş’te pek çok iz ve eser bıraktıklarını belirten Dağ, “Bizim kadar işi olan biri gelirse büyükşehir belediye başkanı adayları arasından ona oy verin. Bugüne kadar biz sadece bu bölgeye değil, bu bölgeye de katkı sağladık. Ödemiş’e, aynı zamanda Küçük Menderes Havzası’na, bu verimli topraklara, hayvancılığa ve tarıma, “Çocuğunuzdan daha fazla destek veren, daha fazla emek veren bir büyükşehir belediye başkanı adayı varsa ona oy verin.” dedi.

Dağ, 1 Nisan sabahı İzmir belediye başkanı olmak için yola çıktıklarını belirterek, herkesin sorununu takip edeceklerini söyledi.

13 Şubat’ta sözlerini açıklayacakları bir lansman etkinliği gerçekleştireceklerini belirten Dağ, Küçük Menderes ve Bakırçay havzalarındaki planlarını 2 toplantıda paylaşacaklarını kaydetti.

Dağ, mevcut stadın bulunduğu yere Ödemiş’e yakışır güzel bir millet bahçesinin yakışacağını düşündüklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Stadımızı bir kenara bırakmayacağız, şehrimizin en uygun yerine yepyeni bir stadyum yapacağız, inşallah oraya millet bahçesi yaptığımızda. İnşallah bu da hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah senin bizim için istediğinle bizi, bizim için istediğinle de seni utandırmasın.Bugüne kadar “Şimdiye kadar yapmadı, bundan sonra da yapmaz umarım.”

AK Parti Ödemiş Belediye Başkanı adayı Ali Hadim, 15 yıldır Ödemiş’te daima hizmet vermeye çalıştığını belirterek, “Ödemiş’e hizmet için geliyoruz. Beyaz belediyeciliğin en güzel örneklerini göstermeye, vatandaşlarımıza hizmet etmeye geliyoruz” dedi. Projelerimiz bununla sınırlı değil, tüm projelerimizi de duyuracağız.” .” söz konusu.

Konuşmaların ardından Dağ ve beraberindekiler, AK Parti Ödemiş İlçe Örgütü SKM Ofisi’nin açılış kurdelesini keserek açılışı yaptı.

Dağ, ilçede kurulan cumartesi pazarında da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu