Haber

Erdal Beşikçioğlu Fethi Yaşar’ı ziyaret etti

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek Yaşar’ın deneyimlerinden yararlanmak istediğini söyledi.

‘BEŞİKÇİOĞLU’NU DESTEKLEMEYE HAZIRIZ’

Beşikçioğlu’na ziyarette CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve CHP Etimesgut İlçe Başkanı Selçuk Demir eşlik etti. Beşikçioğlu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Adaylığınızı tebrik ederim. Etimesgut için bir şanssın. Göreve gelirseniz başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok. “Biz her zaman sizi desteklemeye hazırız” dedi.

Belediyecilikle ilgili deneyimlerini Beşikçioğlu’yla paylaşan Önder Yaşar, “Ben siyasete parti bana bir şey versin diye girmedim; Her zaman vatandaşa nasıl fayda sağlayabilirim diye düşündüm. Öncelikle göreve geldiğimizde ilçemizin eksikleri nelerdi? Vatandaş ne istiyor? Bunları analiz ettik. Kimseyi ötekileştirmedik, bana oy verip vermemesini umursamadık, tüm mahallelerimize eşit hizmet verdik. Kamuya fayda sağlayacak, ilçeyi kalkındıracak projelere imza attık. “Bu sana en önemli tavsiyemdir” dedi.

Fethi Yaşar’ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu ve deneyimlerinden yararlanmak istediğini belirten Erdal Beşikçioğlu, “Etimesgut’a hizmet için çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyorum. Deneyimleriniz benim için çok önemli. Etimesgut’u hak ettiği noktaya getireceğiz. Belediye tecrübelerinizden faydalanmaktan mutluluk duyarım. İşbirliğine, diyaloğa ve sağduyuya inanıyorum. “Birlikte çalışmak, birlikte üretmek çok değerli” dedi. (HABER MERKEZİ)

gaziemir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu