Teknoloji

Epic Games Mega indirimleri kapsamında satın alabileceğiniz oyunlar

 
Belirli aralıklarla kullanıcılara sunduğu indirim dönemleri ve her hafta ücretsiz oyunlar ile ön plana çıkan Epic Games, şu sıralar Mega indirim sürecinde. 15 Haziran’a kadar olan bu dönemde yüzde 75’e varan oyun indirimleri bizleri bekliyor. Bu bağlamda öne çıkan pek çok oyun bulunuyor.
 
– Geri 4 Kan (49,80 TL)
 
 
Genel olarak oyuncular ve büyük beğeni toplayan Left 4 Dead serisinin geliştiricileri tarafından bizlere sunulan bu zombi temalı intihal aksiyon oyununda kendimizden bir grup kurup bu grupla bir araya gelen zombileri ve zombi ordularını yenebiliyoruz. Oyunda online bir yapı benimsenmiş ve bu online yapıda arkadaşlarla işbirliği yapabiliyoruz, işbirliği yaparken personel işlerini yapabiliyoruz ve zombileri yanımıza yaklaştırmıyoruz.
Oyunda farklı bölgelere hatasız ilerleyebiliyoruz ve bu bölgelerde farklı zombi türleri ile karşılaşabiliyoruz. Her zombi türünün kendine has özellikleri, becerileri ve yapısı vardır. Zombileri yendikçe yeni bölgelere adım atabilir ve bu yeni bölgeleri keşfedebiliriz. Öte yandan oyunda Aslı sadık bölgeye ilerlemeye çalışıyor ve bu süreçte biz de kadroyu canlı tutmaya başlıyoruz.
 
 
Oyunda alışılagelmiş zombi türlerinin yanı sıra işveren zombiler de bulunuyor. Elbette bu işveren zombilerle birlikte mücadele etmek bize daha eğlenceli bir deneyim yaşatıyor. Bu oyunu arkadaşlarınızla oynuyorsanız eğlencenin dozu daha da artıyor diyebilirim.
Önceki seride olduğu gibi bu oyunun teması zombi salgınıdır. Bu ortamda önceden insan olan insanlar artık zombi olarak karşımıza çıkıyor ve felaket bir şekilde üzerinize geliyorlar. Burada insanlığı kurtarmak, hayatta kalmak ve zombileri ortadan kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyunda farklı silahları elimize alabiliyoruz ve bu silahlarla birlikte zombileri ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunda sıradan tabancalardan makineli tüfeklere, el bombalarından el bombalarına kadar pek çok silah türü bulunuyor. Bu silahlarla kendi teçhizatımızı donatabiliyoruz, bu yüzden grup olarak ilerlemeye çalışıyoruz.
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda online bir yapı benimsenmiş ancak bu oyunu tek kişilik modda da oynayabiliyorsunuz. Tek oyunculu olarak oynadığınızda yapay zekaya sahip karakterler karşınıza çıkıyor ve bu şekilde ilerleyebiliyorsunuz.
Oyun şimdi Epic Games indirimleri kapsamında yüzde 80 indirimle bir arada. 49 liradan başlayan fiyatlarla satılık. Eğer arkadaşlarınız varsa ve onlarda bu oyuna sahiplerse bu oyunu satın alıp arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
– God of War (197,40 TL)
 
 
Daha önce PlayStation konsoluna çıkan bu aksiyon macera oyunu şu anda PC platformunda ve hem oyuncular hem de medya tarafından oldukça beğenilen bir yapım. Seriyi farklı bir boyuta taşıyan bu yapım ile oyunu birlikte deneyimleyebilir ve farklı alemlere gerçek bir adım atabiliriz. Şu anda Epic Games indirimleri kapsamında olan bu oyun 197 liradan satışta . Hikaye odaklı lineer tek oyunculu aksiyon üretimi arıyorsanız bu oyuna yönelebilirsiniz.
Daha önce konsolda çıkan bu oyun artık PC platformunda da çeşitli özelleştirmeler ve güncellemeler bulunuyor. PC tarafında, daha gelişmiş görseller, üst düzey performans sunmak için çeşitli iyileştirmeler ve daha fazlası var. Elbette oyun, konsollarda kilitli çerçeve yüzleri ile birlikte oynanabiliyor ama PC platformunda bu kare hızının kilidini açıp daha üstün bir görüntü ve daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebiliyoruz. PC tarafında yapılan iyileştirmelerle birleştiğinde daha yüksek çözünürlüklü gölgeler ve iyileştirilmiş yansımalar ile daha yüksek kalite elde edebiliyoruz. Bu sayede oyunu daha uygun bir formda deneyimleyebiliyoruz.
 
 
Hemen hemen her oyuncu bu oyunu bilir ve oyunlarla ilgisi olmayan ve oyunlara girmek isteyen oyuncular varsa mutlaka bir göz atmalı ve bu oyunu deneyimlemelidir.
God of War’da gerçek adamları farklı alemlere gönderebilir ve onların hikayesini deneyimleyebiliriz. Orta sahnelerle birlikte bize anlatılan hikayeyi öğrenebiliyoruz ve bazen karakterimiz oğluyla konuşurken tatlı bir tebessüme kapılabiliyoruz. Öte yandan ilerleyerek farklı bölgeleri keşfedebilir, orada çeşitli hazineler elde edebilir ve bu bağlamda karakterimizi güçlendirebiliriz.
 
 
Ayrıca oyunda normal düşmanlardan işveren savaşlarına kadar çok çeşitli düşman türleri vardır. Bu düşman türlerinin her birinin kendi eylem şeması ve saldırı stilleri vardır. Elbette düşmanları yenmek için elimizdeki baltayı sallayabiliyor ve çeşitli becerilerimizle birlikte onları ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunda karakterimizin kendini savunma, saldırı ve kaçma gibi çeşitli yetenekleri bulunuyor. Bu bağlamda kendimizi savunmak için kalkanımızı kaldırabilir ve saldırıyı savunduktan sonra kontra atak yapabilir ve ardından bu hali ile düşmanları rahatlıkla yenebiliriz.
– The Witcher 3: Wild Hunt – Tam Sürüm (22,50 TL)
 
 
Açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu içeriklerini bizlere sunan bu yapım şu an Epic Games indirimleri kapsamında 22 TL’ye satışta. The Witcher 3: Wild Hunt kesinlikle oynamanız ve göz atmanız gereken oyunların başında geliyor. Oyunu daha önce oynamadıysanız şanslısınız çünkü oyun çok geniş bir içeriğe sahip ve açık dünyada sağı solu keşfedebiliyoruz. Keşif sırasında atımızla çeşitli görevler yapıp bu toprakların gizemlerini ortaya çıkarabiliyoruz.
Oyunda Geralt isimli bir Witcher bir karakteri kontrol ediyor ve bu karakter para için canavar ağlayan bir kişi olarak karşımıza çıkıyor. Karakterimiz diğer insanlar tarafından ve genel olarak bir ucube olarak görülüyor. Her şeyi para için yaptığımızı iddia eden ve sizin hiç duygunuz yok diyen bu insanlara duygularımız olduğunu göstermeye ve bu duygusal yolculukta sevdiğimiz şeyi bulmaya çalışıyoruz. Seri olarak karşımıza çıkan bu oyun serinin son oyunudur ve bu oyunda uzun zaman geçirebiliriz.
 
 
Yeni nesil güncelleme ile birlikte üstün bir görsele ve iyileştirmelere sahip olan The Witcher 3: Wild Hunt popülaritesini korumaya devam ediyor ve çokça oynanmaya devam ediyor. Karakterinizi açık dünyada geliştirebilir, yeni silahlar alabilir ve farklı bölgelere gerçek bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Oyunda her bölgede bize sunulacak farklı görevler bulunuyor. Bu görevleri yerine getirmek için farklı diyarlara hatasız adımlar atabilir ve buradaki tehlikeleri bertaraf edebiliriz.
Bu 22 tl Paket hem ana oyunu hem de ek paketleri içerir. Ek paketler ile birlikte oyunun içeriği daha da genişletilmiştir ve bu oyunun ek paketleri kuruluş açısından büyük önem arz etmekte ve ana oyun diyebileceğimiz bir içeriği ortaya koymaktadır. Oyun şu anda iki farklı ek pakete sahip ancak yeni nesil güncelleme ile Netflix iş birliği kapsamında oyuna yeni bir içerik daha eklendi. Bu içerikler ile birlikte oyunun kapsamı genişletilmiş ve daha fazla içerik bizlere aktarılmıştır. Bu içerikler sayesinde oyun içerisinde uzun zaman geçirebilir ve oyun dünyasına iyi bir hakimiyet sağlayabilirsiniz. Geniş kapsamlı bir oyun deneyiminin sunulacağı oyunda ilgi çekici görseller de sizleri bekliyor.
– Dying Light 2 (174,50)
 
 
Dying Light serisinin yeni oyunu olan açık dünya zombi temalı hayatta kalma nişancı aksiyon oyununda geniş bir içerik yelpazesi bizleri bekliyor. Şu anda Epic Games indirimleri kapsamındadır 174 liradan başlayan fiyatlarla Serinin ilk oyununu oynamış olsanız da oynamasanız da indirimde olan bu oyuna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Açık bir dünyada sağı solu keşfedebildiğimiz ve çeşitli zombi türlerini tanıyabildiğimiz yapımda, zombi salgınını ortadan kaldırmak için hayatta kalan çeşitli kümelerle iletişime geçebiliyor ve temas kurduğumuz kümelerden çeşitli görevler alabiliyoruz. Aldığımız bu görevler kapsamında birçok kaynak elde edebiliyoruz ve bu sayede her zaman kendimizi güçlendirip, elimizdeki silahları değiştirip daha güçlü hale gelebiliyoruz.
Virüsün kazandığı ama insanlığın direndiği bir dünyada yer aldığımız oyunda farklı yerleşim yerleri ve orada yaşayan insanlar bulunuyor. Diyaloglar aracılığıyla buradaki insanlarla etkileşime geçebilir ve burada neler olduğunu öğrenebiliriz. Ayrıca bu zombi salgınını ortadan kaldırmak için çeşitli planlar yapabiliriz. Elbette bu yerleşim yerlerindeki insanların tamamı düzgün bir şekilde karşı karşıya gelmiyor ve bu oyunda düşman kümeleri de yer alıyor. Hem düşman kümelerinden hem de zombi türlerinden kaçınabildiğimiz oyunda parkur unsurları da oldukça önemli ve önemli.
 
İkinci oyunla öne çıkan mekaniklerden biri de parkur unsurları. Yani oyunda sürekli sağa sola zıplayarak çeşitli tırmanışlar yapabiliyoruz. Oyunda çatılardan çatılara atlayıp, kırık camlardan gerçeği atlayabiliyoruz. Yani bu oyunda tam bir parkur koşucusu olarak yer alıyoruz ve oyunda kendi çevikliğimizi ve hızımızı kullanabiliyoruz. Oyunda karakterimizi geliştirirken diğer yandan elimize farklı silahlar alıp yeni yeteneklerle düşmanları birlikte ortadan kaldırabiliyoruz.
Serinin ilk oyununda olduğu gibi oyunda da farklı türde zombiler ve düşman türleri bulunuyor. Burada bulunan zombi ırklarının her birinin kendine özgü yetenekleri ve becerileri vardır. Farklı saldırı stilleri ve aksiyon şemaları ile bu zombileri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz. Bunun yanı sıra insan düşmanlarla karşılaşıyoruz ve onları yenmek için çeşitli atılımlar yapabiliyoruz. Elimizdeki silahları düşmanların üzerine ateşleyebiliriz veya yakın dövüş silahlarıyla onlara fırlatabiliriz. Ayrıca oyunda uçan tekmeler atabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz.
Oyunda karşı taraftan çeşitli seçimler yapabiliyoruz ve aslında seçimlerin tarafını tutabiliyoruz. Dying Light 2’de hem yaptığımız seçimlerde taraf oluyoruz hem de hikaye çok hoş bir şekilde bize aktarılıyor. Sonuç olarak, bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.
– HITMAN Suikast Dünyası (230,45 TL)
 
 
Çeşitli suikastlar yapabildiğimiz ve bu suikastları istediğimiz şekilde gerçekleştirebildiğimiz yapım şu anda 230 liradan başlayan fiyatlarla satılık. Epic Games mağazasında Mega indirimler kapsamında yer alan bu oyunda yeni suikastçılar için yelken açabiliyor ve farklı bölgelere gerçek adımlar atabiliyoruz. Serinin en uygun özelliklerini ortaya çıkaran ve bu özellikleri bizlere sunan yapımda Casus 47’yi biz kontrol ediyor ve bu kapsamda farklı görevlere hatasız ilerliyoruz. Oyunda tabancalardan makineli tüfeklere kadar farklı silahlar alabiliyoruz ve görevimizi istediğimiz gibi yerine getirebiliyoruz.
Bildiğiniz gibi Hitman oyunları, bir görevi yerine getirmemiz için bize farklı yollar sunan içeriklerle karşımıza çıkıyor. Bu oyunda da bu temel aynen benimsenmiş ve eğer önümüzde bir görev varsa bu görevi birden fazla formda yapıp istediğimiz şekilde ilerleyebiliyoruz. Örneğin bir amacı ortadan kaldırmak için doğrudan o amaca yaklaşarak onu ortadan kaldırabiliriz ya da sessizce tüm savunmalarını ortadan kaldırabilir ve sonunda o amacı yok edebiliriz. Bir yandan alışılagelmiş kapıdan bir bölgeye girebilirken diğer yandan batı kapılarını kullanarak bu bölgeye gerçek bir geçiş yapabiliriz. Yani gördüğünüz gibi bize oyun içinde farklı hamleler ve farklı ataklar yapabileceğimiz bazı özgürlükler sunuyor.
 
 
Bu yapımda 20’den fazla bölüm var ve burada bölüm bölüm ilerlemeye çalışıyoruz. Her bölümden sonra yeni bir bölüme geçebiliyorsunuz ve burada yeni görevimiz bize anlatılıyor. Görev beyanından sonra yeni bir bölgeye gerçek bir adım atabilir ve bu bölgenin sağını ve solunu keşfetmek de çok değerlidir. Çünkü öncelikle çevreyi keşfederek buranın eksikliklerini öğrenebilir ve buradaki hedefe nasıl yaklaşmamız gerektiğini kurgulayabiliriz. Bu nedenle öncelikle almış olduğumuz bu bölgenin keşfini yapmak ve çevresini uygun şekilde araştırmak gerekiyor.

– Marvel’s Spider-Man Yeniden Düzenlendi (334,33 TL)
 
 
Örümcek Adam’ın hikayesi bu yeni versiyonla devam ediyor. Oyunun yenilenen versiyonu şu an Epic Games indirimleri kapsamında 334 TL’ye satışta. Oyunda gerçeklik New York şehrinin içine atılıyor, sokakları tek tek gezebiliyoruz, açık dünyada sağlı sollu keşfedilebiliyoruz, file ile birlikte binaların ortasında süzülebiliyoruz. atıyoruz Oyunda karşı taraftan binaların tepesine çıkabiliyoruz, buradan farklı bir binaya doğru atlayabiliyoruz ve bize geniş bir özgürlük sunuluyor.
Oynamanız gereken oyunların ortasında yer alan bu yapımda açık dünyada çeşitli görevleri başarabilir ve bu görevler kapsamında ana hikaye kısmından ilerleyebilirsiniz. Hikaye odaklı tek oyunculu aksiyon macera ve açık dünya oyununda örümcek becerilerimizi geliştirebilir ve farklı yeteneklerle düşmanları birlikte ortadan kaldırabiliriz. Örümcek ağımızla her şeyi çözmeye çalıştığımız ve ikonik düşmanlarla birlikte yüzleştiğimiz oyunda bize geniş bir özgürlük sunuluyor.
Oyundaki asıl amacımız New York City’deki suç oranını azaltmak ve buradaki kötü güçleri ortadan kaldırmaktır. Elbette bu hikaye kapsamında bizlere ilginç bir hikaye içeriği ve bu doğrultuda çeşitli görevler veriliyor.
 
 
Daha önce konsollarda yayınlanan bu yapım şimdi PC platformunda da yer alıyor ve bu oyunu birçok mağazadan temin edebilirsiniz. Oyun, PC’ye özgü çeşitli özelleştirmelerle birlikte gelir ve NVIDIA DLSS teknolojisi ile AMD’nin FSR 2.0 temellerini içerir. Bu teknolojik altlıklar ile oyundan daha akıcı bir oynanış elde edebiliyoruz ve bu bağlamda ekran kartlarına daha fazla yük bindirmeden oyunu deneyimleyebiliyoruz. Bu tarz teknolojiler oyunun akıcılığını daha da artırmakta ve ayrıca ekranda herhangi bir görüntü kaybı olmadan performans daha iyi hale gelmektedir. Bundan dolayı bu tarz teknolojiler ile oyundan daha fazla verim alabiliyoruz.
Oyunda hem anı görevleri hem de yan görevler var. Dilerseniz ana görevden ilerleyebiliyorsunuz ya da yan görevlerden oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Aksiyon odaklı bu açık dünyada aldığımız görevler ile aksiyonun dozu artıyor ve bu görevleri yerine getirdikçe başka görevler de alabiliyoruz. Bu sebeple oynamanız gereken oyunların başında bu oyun geliyor ve bu yapım ile Spider-Man’in macerasına ortak oluyoruz. Uzun soluklu bir oyun deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen oyunda bu bölgedeki hata oranını azaltmak tamamen bizim işimiz.
 
Diğer önemli indirimler:
 
– Azizler Sırası: 130 TL
– Suç Patronu: Rockay City: 263 TL
– EA SPORTS FIFA 23 Standart Sürüm: 209 TL
– Cyberpunk 2077: 124 TL
– Keçi Simülatörü 3: 193 TL
– Far Cry 6 Standart Sürüm: 174 TL
– Assassin’s Creed Valhalla: 174 TL
– İki Kişi Alır: 199 TL
– Giden Günler: 108 TL
– Gökkuşağı Altı Kuşatması: 91 TL
– Battlefield 2042: 149 TL
– Horizon Zero Dawn Komple Sürüm: 108 TL
– Kar Koşucusu: 82 TL
– Ghost Recon Breakpoint: 139 TL
– ÖLÜM DÖNGÜSÜ: 177 TL
 
Tüm indirimlere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Oyun teklifleriniz varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu