Ekonomi

Dogecoin’de yeni adres sayısı hızla arttı: DOGE fiyatını etkiler mi?

Investing.com – DogecoinAğdaki yeni adres sayısı son haftada 890 bin arttı.

IntoTheBlock bilgisine göre bu ani artış, dikkat çekici bir sıçramaya neden olarak ağın benimsenme oranını %86 oranında artırdı.

IntoTheBlock tarafından sağlanan benimsenme oranı verileri, belirli bir zaman diliminde tüm aktif adreslere göre yapılan ilk işlemlerin yüzdesini ifade eder. Bunun kripto para ağındaki yeni kullanıcı dinamiklerini anlamada anlamlı bir veri olduğu değerlendiriliyor. Benimseme oranındaki artış, Dogecoin ağı gibi gelişmeye devam eden ağlar için son derece olumlu görülüyor.

Ayrıca veriler DOGE Ağda benzer gelişmelerin geçtiğimiz haftalarda da yaşandığı gösterilirken, ağ gelişiminin dikkat çekici seviyelere ulaştığı belirtiliyor. Ağ etkinliğindeki artış çoğunlukla DRC-20 token standardının getirilmesine bağlandı. Öte yandan X’in yakın zamanda faaliyete geçmesi beklenen ödeme sistemine DOGE’nin entegre edileceği yönündeki söylentiler de ağdaki etkileşimin kısa süreli artmasına neden oldu.

  • InvestingPro ile yatırımlarınızda başarıya ulaşın. Özel indirim kuponlarımızla %60’a varan avantajlar sizlerle. 2 yıllık abonelik INVTROZEL2 Artık kodu 5 Şubat’a kadar kullanabilirsiniz. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

DOGE fiyatında son durum

DOGE bugün 0,08 dolar aralığında hareket ederken Ocak ayının ilk haftasındaki keskin düşüşten bu yana 0,078 – 0,082 dolar arasında yatay olarak hareket ediyor. Geçtiğimiz ay ise söylentilerin yayılmasıyla birlikte bu etki kısa sürdü ve kripto para birimi yeniden bant hareketine geri döndü.

Son raporlar ağdaki aktivitenin arttığını gösterirken bazı uzmanlar, kullanıcı benimsemesindeki yükseliş eğiliminin devam etmesine bağlı olarak DOGE fiyatının kısa ve orta vadede bu durumdan olumlu etkileneceğini düşünüyor.

InvestingPro Dev İndirimi 5 Şubat’a Kadar Uzatıldı!

Yatırımlarınıza değer katmanın en akıllı yolu InvestingPro’dan geçiyor! Artık seçtiğiniz planda %60’a varan indirimden yararlanabilirsiniz. Yıllık abonelik için INVTROZEL1A Kod ile indirimlerden yararlanın. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

kalecikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu