Haber

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz Taraftarları Maça Davet Etti

Denizlispor Lideri Mehmet Uz, yeni dönemin ilk iç saha maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “Taraftarımızın talebi üzerine kağıt bilet uygulamasına geçerek bilet fiyatlarını düşük tuttuk. Mümkün olduğu kadar tüm imkanları zorlayarak, tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurmaya ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum.”

TFF 2. Lig Kırmızı Lig 2. hafta maçında Pazar günü evinde Karaman FK ile karşılaşacak Denizlispor’da hazırlıklar devam ederken, kulüp lideri Mehmet Uz açıklamalarda bulundu. Bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden göreve geldiklerini ifade eden Uz, “Yeni yönetim kurulumuzla vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Her zaman söylediğim gibi sorumluluğu üzerimize değil vücudumuza koyuyoruz. Biz bu kulüp için hiçbir bahaneye başvurmadan çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.” “Her zaman pes etmeyeceğimi söyledim. Kulübümüzü borçlandırmadan, mali disiplini bozmadan kendi imkanlarımızla ve sponsorlarımızın desteğiyle çalışıyoruz” dedi. Teknik heyetin, oyuncuların ve çalışanların maaşlarının ödendiğini kaydeden Mehmet Uz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bu ödemeleri kendi imkanlarımızla ve sponsorlarımızın desteğiyle yapıyoruz. Artık ödeme de yapılıyor. Maaşların ödenmesi bir takvime bağlı, mali disiplin çerçevesinde artık bu tür sorunlar yaşanmayacak.”

“Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz”

Denizlispor’un kendi antrenör ve futbolcularıyla çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Önder Uz, “Yıllardır altyapıya yönelik eleştiriler var. Artık kadromuz altyapıdan teknik heyete, futbolcuya kadar gençlerden oluşuyor. .Hem teknik heyetimize hem de futbolcularımıza güveniyoruz.Denizlispor’un kendi çocuklarından oluşan yeni bir takımı var.Takımıyla sahada yer almayı hak ediyor.Karaman FK maçı bu konuda muhtemelen yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirip kendi kaynaklarından oluşan bu grubu korumamız gerekiyor. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Vazgeçmeyeceğimizi söyledik. “Devam ediyoruz.” sözümüzün arkasında durun. Bu kulüp kendi küllerinden doğacak ve hak ettiği yeri alacaktır. Bu inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik ve bu yolda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Karaman FK maçı öncesinde kağıt bilet kullanmaya başladıklarını ve tüm şartları zorlayarak bilet fiyatlarını minimumda tuttuklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Bilet fiyatlarının yüksek olduğunu eleştirenler var.” Bilet fiyatı bir paket sigara fiyatına yakın olan tribün. O yüzden bunu eleştiren taraftarlarımızın anlayışlı olmalarını istiyoruz. Kendi çocuklarımızın çabalarına mümkün olan her zemini vermemiz gerekiyor” dedi.

Karaman FK maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Mehmet Uz, şöyle konuştu:

“Bizim teknik heyetimize ve oyuncularımıza inancımız tam. Taraftarlarımızın da teknik heyetimize ve oyuncularımıza olan inancını biliyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi sürdürüp, birlikte başarılara imza atacağız. Tüm taraftarlarımızı maça gelmeye davet ediyorum.” Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda grubumuza destek vereceğiz” – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu