Ekonomi

Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği işbirliğiyle geliştirilen TOFD Token’ı sunuyor!

Bitci, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) iş birliğiyle engelli bireylerin yaşamlarını iyileştirmeyi amaçlayan TOFD Token’ı geliştirdi. Bitci’de lansmanı yapılan tokenden elde edilecek gelir, engelli bireylerin yaşamlarının iyileştirilmesi ve onlara daha erişilebilir bir yaşam sunulmasına yönelik projelerde kullanılacak.

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırma hedefi doğrultusunda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile işbirliği yaptı. İşbirliği kapsamında borsa, TOFD Token arzını gerçekleştirecek.

Yardım toplamak amacıyla sunulan token projesi, engelsiz bir yaşamın kurulmasına destek verirken, omurilik felçli bireylerin ve ortopedik engellilerin hayatlarının biraz daha kolaylaştırılması amaçlanıyor. TOFD Token rastgele bir getiri beklentisi sunmadığından arz edildikten sonra listelenmez.

TOFD Token aracılığıyla toplanan yardım, engelli bireylerin yaşamlarının iyileştirilmesi, onlara daha erişilebilir, engelsiz bir yaşam sunulmasına yönelik projelerde kullanılacak. Bu sayede token sahipleri sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumsal fayda sağlama olanağına sahip oluyor. Bu yaklaşım, kripto para birimlerinin sadece finansal fayda amaçlı değil, aynı zamanda sosyal ve insani projelere destek amacıyla da kullanılabileceğine örnek teşkil edecek.

TOFD Token arzına ilişkin açıklama yapan Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile yaptığımız işbirliği, kripto para birimlerinin toplumsal fayda sağlayan projeleri destekleme ve finanse etme konusunda değerli bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Bu kapsamda çıkardığımız TOFD Token aracılığıyla toplanacak yardımlarla engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara daha ulaşılabilir bir dünya sunmak için önemli bir adım atıyoruz.” söz konusu.

TOFD Token teklifi, her 20 bin Token alımına 1 tekerlekli sandalye sağlayarak engelli bir kişiye destek olmayı amaçlıyor. Toplamda 50 milyon token üretilecek ve 1 TL fiyatla satışa sunulacak. Kilitli olarak sunulan TOFD Token’ın minimum katılım sayısı 1 token olarak belirlenirken, maksimum satın alma fiyatı ise 50 milyon olarak açıklandı.

murgulhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu