Haber

Betturkey

Betturkey ödeme işlemlerinde belge ister mi? Bu yönde bir soru gündeme getiriyor iseniz, sitenin genel kurallarına bakmamız gerekecektir. Net bir şekilde genel kuralların içerisinde belge talepleri hakkında açıklamalar yapılmıştır.

Burada yapılan açıklamalarda görüldüğü kadarıyla, siteden elde etmiş olduğunuz kazançları geri alma konusunda, karşınıza belirli prensipler çıkarılmıştır. Ancak, bu prensiplerin içerisinde limit yönünden, yani kazançlar ile ulaşılan limit yönünden herhangi bir belge talebi bulunmamaktadır. Belirli bir miktarda kazanca ulaştıktan sonra, belge talebi ile karşılaşmanız şeklinde bir uygulama yoktur.

Betturkey Giriş 

Betturkey giriş Standart prosedür bu şekilde meydana getirilmiştir. Betturkey giriş işlemini yapmış, siteden kazanç elde etmiş iseniz, bu parayı geri çekme konusunda hiçbir şekilde belge talebi ile karşılaşmaz mısınız? Hayır, Bunun da bir garantisi yoktur, çünkü site yönetimi bu konuda güvenlik tedbirlerini devreye almıştır. Çalıntı kartlar ile işlem yapılmasının bir başkasının adına para çekim talebinin verilmesinin önüne geçilmektedir.

Çifte hesap uygulamasının ortadan kaldırılması amacıyla, bu uygulama gündeme getirilmiştir. Eğer, bir başkasının adına kayıtlı kart verirseniz ya da banka hesap bilgisi verir iseniz, site yönetimi sizlerden belge talep edecektir. Bu durumda talep edilen belgeyi göndermeden, hesapta bulunan kazançları geri alma şansınız olmayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu