Haber

Bakan Uraloğlu’ndan İzmir’e ‘hızlı tren’ mesajı

İZMİR (İGFA) –31 Mart seçimlerinde İzmir’in Hamza Dağ ile yola devam edeceğini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir’in ulaşım ihtiyacını çok iyi bildiklerini belirterek planlarından bahsetti.

İzmir’de yapılan ulaşım yatırımlarına da değinen Bakan Uraloğlu, “İstanbul – İzmir Otoyolunu tamamlayarak hizmete açtık. Konak Tünellerini tamamlayarak tekrar hizmete açtık. Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolunu da tamamlayarak hizmete açtık. hizmet.”

“İZMİR’İ YÜKSEK HIZLI TRENLE tanıştıracağız”

İzmirlilerin sabırsızlıkla hızlı treni beklediğini belirten Bakan Uraloğlu, “Oraya hızla yürüyoruz. Tedarik ihalesi yapmamız gerekiyordu. Tedarik ihalesini de yaptık ve yolumuza devam ediyoruz. İnşallah” dedi. Hızlı treni İzmir’imize kazandıracağız ve İzmir-Ankara arası mesafe 3 kilometre, “5 saatte inançla yolculuk yapmış olacağız” dedi. Banliyö Sistemi projesini İzmir’de hayata geçirip 5’e koyduklarını hatırlattı. İzmirli vatandaşların hizmetine sunan Bakan Uraloğlu, “Adnan Menderes Havalimanı’nın terminal binasını yaptık. Geçtiğimiz günlerde Yeni Foça’da Marina’yı inşa ederek siz İzmirlilerin hizmetine sunduk. Sabuncubeli Tüneli’ni yeniden yaptık.” “Bildiğiniz gibi işi bitirdik. 15 dakika sonra Manisa’ya gidiyoruz. Dolayısıyla İzmir’in ihtiyaçlarını biliyoruz. İnşallah sizlerle çalışmaya ve İzmirimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde İzmir’e 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldığına işaret eden Uraloğlu, “İzmir’in ihtiyaçlarını biliyoruz. İzmir’in çevre yoluna ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Şehir içindeki ulaşım ihtiyaçlarını da biliyoruz. İzban’ın” Bergama “100.000’e ulaşım konusundaki taleplerinizi biliyoruz. Bunları da planladık. İnşallah AK Partili belediyemizle birlikte bu hizmetlerimizi sizlerle birlikte sürdüreceğiz” dedi.

seyitgazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu