Teknoloji

Ark 2 beklenenden geç çıkabilir!

 
Digital Domain tarafından yayınlanan yıllık rapora göre Studio Wildcard tarafından geliştirilen açık dünya bilim kurgu temalı hayatta kalma oyunu Ark 2 beklenenden daha geç çıkabilir. Hızlı ve Öfkeli yıldızı Vin Diesel’in yer aldığı Ark 2, ilk olarak 2020’de duyurulmuştu ve başlangıçta 2022’de çıkması planlanmıştı.
 
Ark 2 başka bir gecikme yaşayabilir
 
 
 
Hayatta kalma serisi Ark’ın yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Ark 2, 2022 yılında çıkacaktı. Ancak oyunun çıkış tarihi ne yazık ki ertelendi ve 2024 yılının sonuna kadar ertelendi. Bu nedenle büyük bir gecikmeye maruz kaldı. Digital Domain tarafından paylaşılan rapora göre oyun bir kez daha ertelenebilir.
 
Öte yandan Twitter’da Ark2News isimli bir kullanıcı, Digital Domain tarafından yayınlanan raporun özetini paylaştı. Burada oyunun 2025 yılında çıkacağı öne sürüldü ve Studio Wildcard bu yeni yayınlanan çıkış tarihini yalanladı. Grup bunun bir yazım hatası olduğunu belirtti.
 
Ancak 2024’ün sonlarına ertelenen ve sorunlu bir geliştirme süreci yaşayan Studio Wildcard’ın oyunu 2025’e ertelemesi şaşırtıcı değil.
 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu