Haber

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’nda Devir Teslim Töreni

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Çankırı İl Başkanlığına atanan Koray Erdoğan, bir süre önce görevinden istifa eden Abdulkadir Çelik’ten görevi devraldı.

Parti binasında düzenlenen törende konuşan Abdulkadir Çelik, 2019 yılında başladığı görevi Koray Erdoğan’a devretmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Görev süreleri boyunca çok değerli çalışmalara imza attıklarını belirten Çelik, “Çankırı’ya hizmet noktasında ilçelerimizi ve ilimizi güzel yerlere getirdik. Burada birlik ve beraberlik en büyük katkıyı sağladı. Gece gündüz demeden çalıştık. Getirdik. Çankırı’ya güzel bir il binası.Sonu var.O süreçten sonra Cumhurbaşkanımızın onayı ile kardeşim Koray atandı.” dedi.

Koray Erdoğan, 3,5 yıl Çankırı Gençlik Kolları’nda görev yaptığını, ardından MKYK Gençlik Kolları Genel Müdürlüğü’nde görev yaptığını belirtti.

Görevlerin gelip geçici olduğunu ifade eden Erdoğan, “Birkaç gün sonra hızla ilçe teşkilatlarımızı ziyaret etmeye başlayacağız. Köy ve mahalleleri ziyaret edeceğiz. Bu zamana kadar teşkilatımızda görev yapmış herkesle istişare edeceğiz. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana hizmet vermiş bir bütün olacak, hep birlikte olacağız.” “Herkesle istişare halinde gideceğiz. Teşkilatta emeği geçen herkesle birlikte önümüzdeki mahalli idareler seçimlerine çok güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Bu yaşta bu davada görev almak benim için büyük bir onur. ” terimleri kullandı.

Konuşmaların ardından Abdulkadir Çelik ile Koray Erdoğan birbirlerine ikramlarda bulundu.

haber-bozyazi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu