Yaşam

Aile 10. Bölüm İzle Ekranı: Aile Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getiren SHOW TV dizisi Aile dün akşam 10. bölümüyle ekrana geldi. Senaryosunu The Sopranos’tan Hakan Bonomo’nun uyarladığı drama dizisinin Ay İmal imzalı yeni bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Aile son bölüm tek parça full izle…

Aile son bölümde; İlyas’ın ani gelişi Soykanlar’ı büyük bir tehlikeye atar. Bu sırada İlyas, oğlunun neden bir anda ortadan kaybolduğunu öğrenmek için harekete geçer.

Gerçeğin ortaya çıkmasına çok az zaman kaldı. Ailesini İlyas’ın gazabından korumak isteyen Aslan, babasına dönüşmemek için en büyük savaşını verir. Avukatta bir terslik olduğunu düşünen Hülya bu sorunu çözmek için kendi yolunu kullanacaktır.

Devin’in annesi, babası tarafından resmen kovuldu. Evi elinden alınan Neşe, kızıyla bir süreliğine çiftliğe gider. Devin ise bu işi Soykan kurallarına göre çözecek ve babasından hesap soracaktır.

Leyla’nın boşanma kararını açıklaması tüm ailede büyük bir şoka neden olur. Cihan şimdiye kadar bir şey kaybetmeyeceğini düşünse de Aysel’in hamileliği ona büyük bir darbe indirir.

Oğlunun ölümüyle ilgili ipuçlarını takip eden İlyas, varmak istediği yola adım adım ilerlemektedir. Hülya’nın aile üzerindeki hakimiyeti gün geçtikçe kaybolmaktadır. Devin’e büyük bir ders vermeyi planlıyor.

Ati’nin Ceylan için ne düşündüğünü öğrenen Aslan’ı kimse durduramaz.

Aile Önceki Bölümde Neler Oldu?

Serhat’ın ölümü Soykanlar için büyük bir savaşın başlangıcı olur. Serhat’ın avukatı Suat, olanları öğrenir ve İlyas’a her şeyi anlatmakla tehdit eder. Aslan, bu sorunu çözmek için Cihan’la işbirliğine devam ederken; İki kardeş Suat’ın peşine düşer. Ancak onu bulduklarında tüm planlarını değiştirecek bir sürprizle karşılaşacaklardır.

Öte yandan Serhat’ın öldüğünü öğrenen Hülya, aileyi korumak için İbo ile yeniden iş birliği yapmak zorunda kalır. Bu bahisteki fikir ayrılıkları Aslan ve Hülya’yı karşı karşıya getirecektir. Tüm bunlara rağmen Aslan, ailesinin güvenliği için Devin ve Yağmur’la birlikte çiftliğe dönerken; Hülya’nın aile üzerindeki hakimiyeti sarsılmaya devam eder. Hülya ve Devin’in ortasındaki çaba artık çok daha büyüktür.

Devin, Serhat’ın ölümünde bir payı olup olmadığını sorguladı; İlyas Koruzade gerçeklerle yüzleşir. İlyas’ın Aslan ve Yağmur için büyük bir tehlike olduğunu anlayınca endişelenmeye başlar. Devin’in bir çıkış yolu bulma girişimi, ruhunda geri dönüşü olmayan değişikliklere neden olur; İlk defa bir Soykan gibi düşünecek ve Aslan’ın planını etkileyecek bir fikir verir.

Beş yıldır babasına dönüşmemek için uğraşan Aslan; Avukat Suat elini kirletmeden tehditten kurtulmanın yolunu arar. Öte yandan Soykanlar, Kaya’nın sünnet düğünü için ortada toplanır. Ancak düğüne gelen beklenmedik bir misafirle Devin, bu zamana kadar girmediği Soykan çevresine şimdi giriyor; Soykanlar, İlyas Koruzade tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Aile Bölümü 10 Tek Kesim İzleme Ekranı

AİLE SON BÖLÜM SON BÖLÜM TAM İZLE EKRAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu