Yaşam

1. Bölüm izle

TRT 1’in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz dün akşam ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Başrollerini Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak’ın paylaştığı yapım ilgiyle izlendi. Kendi Fallen Crying’in ilk bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için; Kendi Kendine Düşen Ağlamaz 1. bölüm izleme ekranı.

Onun Düşüşü Ağlamaz 1. Bölüm

Perşembe akşamları seyirciyle buluşacak dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabausak otururken, senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı yazıyor.

Kendi Düşen Ağlıyor Son bölümde neler yaşandı?

Her şey Serkan’ın, hayatın her türlü çilesini çekmiş, hayalleri elinden alınmış güzeller güzeli Alize ile bir kaza sonucu karşılaşmasıyla başlar. Alize’nin doğum gününde hayatına giren Serkan, ona hayatın bir hediyesi mi yoksa en büyük sınavı mı olacak? Alize, babasının evleneceğini öğrendiğinde, habersiz haliyle ona bir ders vermek için küçük bir oyun oynamak ister. Alize bir anda kendini farklı bir hayatın içinde bulur ve artık iki yolun ortasında bir seçim yapmak zorundadır. Ya oyunu yeni kurallarına göre oynayacak ya da havlu atacak. İnatçı ya da inatçı Alize, kendisi gibi inatçı ve pervasız olan Serkan’ın karşısında boyun eğmeyen bir kılıkla ne yapacaktır? Yeni hayatına beklenmedik bir kararlılıkla ayak uydurmaya çalışırken, Serkan’ın sakladığı sır ortaya çıkacak mı?

Kendi Düşen Ağlamanı izle son bölüm

1. BÖLÜM İZLE KİM DÜŞÜR AĞLAMAZ TEK KES TAM

golmarmarahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu