Haber

Yollarda Yavaş Gitmek ve Trafik İşaretlerine Uymak Lazım

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gitmek, trafik levha ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre, TEM Otoyolu Adapazarı Kavşağı karayolu çıkış kollarında üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyoldan gişeler yönündeki çıkışlar saat 21.00-06.00’da çift yönlü trafiğe kapatılıyor.

İzmir Torbalı-Belevi yolunun 10-14. Yolun kilometrelerinde imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Torbalı-İzmir tarafı trafiğe kapatılırken, ulaşım çift yönlü sağlanıyor ve İzmir-Torbalı istikametinden kontrollü olarak yapılıyor.

38-48 Kırıkkale-Kırşehir yolu. kilometre, Kırıkkale-Kırşehir yönü üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılırken, ulaşım Kırşehir-Kırıkkale’den çift yönlü olarak yapılıyor.

TAG Karayolu Nurdağı-Bahçe kavşakları 1-2. Adana kilometrelerinde üretim çalışmaları nedeniyle Adana istikametine şeritli aktarma yapılmakta olup, Gaziantep istikametinden çift taraflı ve denetimli ulaşım izni verilmektedir.

Ayancık-Sinop yolunun 51-52. kilometre, heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11’i, Pazarcık-Gölbaşı yolunun 23-25’i. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli olarak devam ediyor.

Artvin-Erzurum yolunun 45’inci kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya tarafında bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan devam ediyor.

İnegöl-Bozüyük yolunun 41-46. Kilometresindeki asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak yapılıyor.

haber-arguvan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu