Haber

Serenay Sarıkaya, aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ’daki partneri ile ilgili sözleriyle gündem oldu.

Aile dizisiyle ekranlara geri dönen Serenay Sarıkaya, dizideki partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile uyumuyla göz dolduruyor.

Dizinin dönem finali sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile olan uyumlarından bahsetti. Sarıkaya’nın partnerine övgü dolu sözleri dikkat çekti! ?

The Family şüphesiz son zamanların en popüler yapımlarından biri. Dizinin bu kadar popüler olmasında elbette başrollerin de büyük etkisi var. Özellikle Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un uyumu çok konuşuluyor.

Her hafta diziden sonra sosyal medya çöküyor. Özellikle Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin ile Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan Soykan’ın uyumu ve aşkı gündemde.

Dizide heyecan tırmanırken geçtiğimiz salı akşamı dizinin yarıyıl finali yayınlandı. Heyecanın eksik olmadığı bu dönemde dizinin oyuncuları hep final izledi.

Kıvanç Tatlıtuğ, geceye eşi Başak Dizer ile katıldı. Tatlıtuğ, diziyle ilgili soruları “Harika bir sezonu bitirdik. Ekip olarak çok güzel bir sezon geçirdik. Bugün sezon bölümü ile izleyicilerimize kısa bir süreliğine veda edeceğiz” sözleriyle yanıtladı.

Sarıkaya ise “İyi geçti. Çok keyifliydi. Güzel bir aile olduk. Her şey yolunda. İnşallah 2. sezon da tüm hızıyla devam eder. 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Sarıkaya, “Sosyal medyada Kıvanç Bey ile olan uyumunuz çok konuşuluyor. Ne diyeceksiniz?” Partnerinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile uzun bir süre çalışmak istediğini de belirterek, “Uzun zamandır birlikte oynamak istediğim bir oyuncu arkadaşımdı. Ben de çok mutluyum. Böyle bir işte onunla birlikte rol.”

Sarıkaya, Netflix’teki yeni projesi “Kim Geldi Kim Geçti” hakkında da konuştu. Sarıkaya, “Bugün ben de haberi duydum. Sanırım Metin (Akdülger) onaylandı. Çok heyecanlıyım, Medcezir ruhu yıllar sonra geri dönüyor.” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Tabii bu açıklamaların yanı sıra Serenay Sarıkaya’nın neşesi de geceye damgasını vurdu…

Sarıkaya’nın “Yaralarımızı Koru” performansı da doğal olarak konuşuldu…

haber-altindag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu