Haber

Mehmet Özhaseki Kayseri’de oy kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de ikinci tip Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandı.

Talas ilçesindeki Özel Kayseri Son Ortaokuluna gelen Özhaseki, 1326 numaralı sandıkta eşi Sevinç Özhaseki ile birlikte oy kullandı.

Mehmet Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin millet ve tüm dünya insanları için hayırlı olmasını diledi.

Özhaseki, 14 Mayıs’ta yapılan seçimde ikinci kez kimseyi yormamaya çalıştıklarını ancak bunun olmadığını belirterek, “Bizim geleneğimizde böyle durumlarda hayır vardır diye bir söz vardır. Biz de ne olduysa başımıza bela diyerek ikinci seçime hazırlandık.Doğruyu ve bildiğimizi söylemeye çalıştık, dilimiz döndükçe insanları uyarmaya çalıştık.” dedi.

İkinci tura avantajlı ve moral olarak çıktıklarını ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

“Bir yanda TBMM’deki çoğunluğumuz, diğer yanda aradaki oy farkı bizi daha da moral yaptı. Rehavete kapılmadan bugün seçim sonuçlarını en iyi şekilde almak için çaba sarf ettik. Umarım sonuçlar çıkar. bu akşam gelecek.sonuç olarak cumhurbaşkanımız yine cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak.inşallah ak partinin yeni zaferiyle tüm türkiye kazanır.kimse dışarıda kalmasın kimse hasta olmasın .Bu bizim için de değerli olacak.Ne olursa olsun yine bizim sorunlarımızı çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı umuyorum.Rabbim onları utandırmasın, mahçup etmesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu