Haber

Kırsal kesimdeki çocuklar oyuncakla güldü

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oyuncak Ev’deki oyuncaklar kırsal kesimdeki çocuklara ulaştırıldı. Nilüfer Belediyesi Aile Hanım ve Çocuk Meclisi Üyeleri, Oyuncak Ev’e ulaşmakta güçlük çeken çocuklara teşekkür etti.

oyuncaklar dağıttı.

 

Dayanışma kenti Nilüfer’de paylaşımı artırmak için hayata geçirilen Oyuncak Ev, yeni bir projeyle kırsal mahallelere de yayıldı. Nilüfer Düğün Evi binasında oluşturulan “Oyuncak Ev”den yararlanamayan kırsal kesim çocukları için Nilüfer Belediye Meclisi Aile Hanım ve Çocuk Komisyonu Üyelerinin önerisiyle Gezici Oyuncak Ev projesi hayata geçirildi. Yönetim kurulu üyeleri Vildan Özkula, Feridun Uyruk ve Osman Uçar, Atlas, Üçpınar, İnegazi ve Güngören mahallelerine giderek Oyuncak Evi çocukların ayağına getirdi.

Nilüfer Belediyesi Meclis Aile Kadın ve Çocuk Komisyonu Başkanı Vildan Özkula, kent merkezindeki Oyuncak Ev’den tüm çocukların yararlanması için bu tür çalışmaları yaptıklarını belirterek, “Kırsal kesimlerdeki yavrularımız sahiplendi. Bu fırsatlardan uzak kaldım. Oyuncakları ayaklarına getirdik. Onlara oyuncak hediye ederek mutluluklarına ortak olduk. 4 mahallede projeye başladık. Önümüzdeki günlerde diğer kırsal mahallelere de dağıtacağız. Ekonomik krizin derinleştiği bu dönemde çocukların yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize.”

Vildan Özkula, oyuncak bağışlamak isteyenleri de Nilüfer Düğün Evi binasında faaliyet gösteren Oyuncak Evi ile iletişime geçmeye davet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu