Yaşam

Gölcük Film Festivali Watchman Filmi ile Yaşanacak

Gölcük Belediyesi, 2. Kocaeli Sinema Festivali kapsamında ödüllü “Bekçi” sinemasını Kazıklı Kervansaray Kültür Binası’nda Gölcük halkının beğenisine sunacak.

Gölcük Belediyesi, “Sanat Şehri Gölcük” sloganıyla kültür sanat faaliyetlerini sürdürüyor. Gölcük Belediyesi; 2. Kocaeli Sinema Festivali kapsamında ödüllü “Bekçi” filmi Kazıklı Kervan Sarayı Kültür Binası’nda Gölcük halkının beğenisine sunulacak. 3 Kasım Cuma günü saat 20.00’de başlayacak ücretsiz sinema gösterimine tüm Gölcük halkı davetlidir.

 

FİLMİN KONUSU

Kasabanın mezarlığında bekçi olarak çalışan Salih, ilerleyen yaşına rağmen her gün işten eve 2 kilometre yol kat ediyor. Her akşam nizamiyeye gelen ve güneş doğmadan dönen Salih’in tek hayatı budur. Sakin bir hayat süren Salih, işi nedeniyle bir süre sonra gerçek dünyadan kopmaya başlar. Salih’in kulübeye giderken kasaba yolunda yaşadıkları, gece kulübeye gelen erkekler ve rüyasında gördüğü genç kız, psikolojisinin bozulmasına neden olur. Salih zamanla paranoya yaşamaya ve gerçekle hayali karıştırmaya başlar. Yönetmenliğini ve senaryosunu Durmuş Akbulut’un üstlendiği filmin kadrosunda Turan Özdemir, Serhan Süsler, Koray Ergun, Uğur Karabulut, Engin Çelik gibi isimler yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu