Haber

Galatasaray Tanguy Ndombele’yi kiraladı

Tottenham Hotspur’dan dönem sonuna kadar kiralık olarak görev yapan Tanguy Ndombele, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Galatasaray’la birçok başarıya imza atmak istiyorum ve bunun için mücadele edeceğim” dedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Premier Lig grubu Tottenham Hotspur’dan satın alma opsiyonlu bir yıllık bedelsiz geçici transfer konusunda anlaştığı Tanguy Ndombele ile sözleşme imzaladı. Dün İstanbul’a gelen 26 yaşındaki futbolcu, bugün hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı imzaladı.

İmza töreninde kulüp televizyonuna konuşan Ndombele, “Galatasaray’da olmaktan ve burada oynamaktan çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız, kulüp hakkında güzel şeyler söyledi. Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri; Grubumuz zor görünse de elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye” Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulübüdür. Bunu birçok arkadaşımdan duydum. Galatasaray’la birçok başarıya imza atmak istiyorum ve bunun için mücadele edeceğim” dedi.

Fransız futbolcu, Galatasaray’ın bugün UEFA’ya gönderdiği Şampiyonlar Ligi takımında da forma giydi. – İSTANBUL

bozkir-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu