Haber

CHP Binasına Bir Saldırı Daha: Silah Sesleri Açıldı, Windows’a ‘RTE’ Yazdı

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde CHP ve UYGUN Partisi İstanbul İl Başkanlığı binalarına saldırı düzenlendi. CHP’li Canan Kaftancıoğlu, Ataşehir Örnek Mahallesi’ndeki CHP temsilciliğinin de saldırıya uğradığını duyurdu.

Kaftancıoğlu, CHP temsilcisine kurusıkı tabancalarla 3 el ateş edildiğini, camlara ‘RTE’ ve ‘AKP’ yazıldığını açıkladı.

Canan Kaftancıoğlu’nun açıklamaları şöyle;

“Ataşehir Örnek Mah. Temsilciliğimize saldırıp yok edenlere, 3 el ateş açanlara (kuru olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu şartları yaratan, iktidardakilerin siyasi anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmuyoruz ama bence siz de korkuyorsunuz. Korkacak çok şeyin var!”

“Vatandaş zaten Kılıçdaroğlu’nu yüreğine yazmıştır. Pencerelere RTE yazarsanız, kaç yazar! Saldıranlar, kışkırtanlar, bu ortamı yaratanlar sorumlular, yetkilileri bir an önce sorumluları bulmaya davet ediyorum. 14 Mayıs’tan sonra AKP dahil hiçbir siyasi parti böyle bir durum yaşamaz.”

“Fark bir kez daha fark edilsin diye: Bu seçim, vatandaşın iradesini korumak için bu saatte bile çalışanlar ile zevkleri için şiddet ve kötülükten başka bir şey yapmayan vandallar arasında yapılacak bir seçimdir. vatandaşın parası devam edecek!”

Canan Kaftancıoğlu’nun paylaşımları ?

derinkuyuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu